Friday, 26 November 2010

Image ni aku dapat mase surf and tersesat kt blogs spe tah.. mcm best untuk dikongsi dengan rakan-rakan semua..

Tafsiran tentang facebook maniac ni:
1. makan facebook, tido facebook, jln2 facebook
2. korang tolong komen skit..







Wednesday, 24 November 2010

Sambung part 2 untuk masalah dan penyelesaian (Hahaha)
Masalah bila lampin pakai buang dah habis emm cara penyelesaian camni .. (hahaha)

Masalah bila penat nk pegang botol susu cara penyelesaian camni .. (hahaha)






Tuesday, 23 November 2010

Idea creative bile dh terdesak (sekadar hiburan hahahahahaha)

Masalah tiada Sudu..emmm cara selesaikan cmni .... ( haha )






Masalah Seat belt lock rosak emmm cara selesaikan camni ( haha )



Masalah LCD TV terlalu bosaq emmm cara selesaikan camni ( haha )




Masalah ngan soket letrik emmm cara selesaikan camni ( haha )


Masalah Radio kereta kene curi emmm cara selesaikan camni ( haha )


Masalah GPS holder asyik hilang je.. emmm cara selesaikan camni ( haha )


Masalah tak nampak nombor kt Screen ATM.. emmm cara selesaikan camni ( haha )


Masalah kereta import .. emmm cara selesaikan camni ( haha )


Masalah ASTRO bile hujan .. emmm cara selesaikan camni ( haha )


Masalah Heater Air xde .. emmm cara selesaikan camni ( haha )

Tuesday, 16 November 2010

Saya dapat e-mail dari seorang sahabat.. hanya sekadar share info menarik...
kepada yang pernah melihat hasil creativity ini.. diucapkan selamat melihat heheh..

Dari bahagian yang kosong yang ade hanya tulisan signboard yang biasa je.. tapi hasil creativity pasangan suami isteri ini telah menghasilkan mural yang menarik dalam bentuk 3D






Inilah pelukis Mural 3D.. nama die Eric.. semua hasil seni dia buat sorng diri dari mengecat, design dan research semua Eric buat sorng.. tapi die dibantu oleh isteri die seorng pelukis.. tp isteri die lebih kepada pengurus projek la.. emmm

ORITE JOM TGK HASIL SENI SEBELUM DAN SELEPAS

 SEBELUM

SELEPAS

SEBELUM

SELEPAS

SEBELUM

SELEPAS

SEBELUM

SELEPAS(utama)

SELEPAS ( Image yg difokus pada sudut kiri gambar utama )
SELEPAS ( Image yg difokus pada sudut tengah gambar utama )

SEBELUM

SELEPAS

(Inilah hasil creativity)

Sunday, 14 November 2010







Mmg susah bila switch lock/unlock nokia N97 patah, nk jawab phone pon susah, yela phone ni mmg paling sbuk orng call.. coz sentiasa orng call tuk mengadu,masalah dn mengajor orng by phone ...dh mmg tugas.. 2 mngu lepas g Giant kt Kota damansara sje la tanye just nk tukar switch. . tanye punya tanye punya tanye die kate kne tukar complete housing .. ble tnye harga ooo mak aii RM350 kne tgu smngu.. aku lagi bertambah stress.. mgnu lepas aku dh makin tertekan sbb swith ni.. aku pon masuk lelong sje survey.. tgk2 housing bru dlm RM80 siap antar.. emm ape lagi trzz bli.. aku pun tkar je sendiri lgi senang dan banyak aku jimat.. aku jimat (RM270.00) byk tu...

Saturday, 13 November 2010

Petikan diambil dari (Berita Harian edisi : Sabtu , 13 November 2010 )








KUALA LUMPUR: Belumpun reda kontroversi putus cinta dengan pengacara dan aktres popular, Irma Hasmie, 28, selain kemunculan gadis belasan tahun didakwa orang ketiga, juara Raja Lawak 2, Ahmad Nabil Ahmad atau Nabil, 27, terus dihimpit derita apabila tersebar tiga gambar aksi panas mirip dirinya dengan gadis sunti berkenaan di kalangan media massa awal minggu ini.

Sekeping daripada gambar itu memperlihatkan gelagat dua individu mirip wajah Nabil dan teman tapi mesranya, Nik Zaris Uqasha Senrose Nik Sen atau Qasha, 18, dalam aksi bercium mulut.
Menurut sumber, tiga keping gambar berkenaan mungkin dicuri dari komputer riba milik Nabil oleh individu yang tidak bertanggungjawab dengan niat menjatuhkan nama baiknya. Gambar berkenaan difahamkan belum pernah tersiar di mana-mana blog atau laman web hiburan sebelum ini.
Nabil ketika ditemui di lokasi penggambaran filem terbarunya, Bujang Terlajak arahan Profesor Madya Razak Mohaideen di Glenmarie, Shah Alam, Selangor baru-baru ini, menafikan ketiga-tiga gambar aksi panas itu miliknya dan Qasha.

Malah dia mendakwa penghasilan foto berkenaan menggunakan teknologi superimpose.

Muka kedua-dua individu berkenaan memang sama dengan wajah kami, namun saya tidak mampu menafikan teknologi hari ini terlalu hebat apabila teknik superimpose boleh digunakan, katanya sedikit emosi.

Katanya lagi, pembikinan tiga gambar itu dibuat menerusi teknologi superimpose yang berkualiti tinggi sehingga sukar menemui kecacatan yang kini dikatakan sudah tersebar di kalangan wartawan hiburan.
Sementara itu, Qasha yang juga seorang artis baru, turut menafikan wajah gadis dalam gambar itu dirinya.

Ikuti kisah lanjut mengenai kontroversi ini dalam B*POP, Berita Minggu, esok.

Tuesday, 9 November 2010

Inilah kerjaku.. bercakap, bercakap dan terus bercakap
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

ExChange Link