Saturday, 11 December 2010

Hujung tahun ni Mr Cool buat 1 GA yang hadiahnya i pod shuffle khas untuk smua bloger2 yang aktif, separuh aktif atau yang baru menceburi dunia bloger.. Mr Cool baru je berkecimpung dalam dunia blogger ni..hehehe..

Jom semua blogger join GA ni cara die senang je, syarat2 pun mudah je tak sampai 5 minit pun..


Tempoh pertandingan dari 11/12/2010 - 01/01/2011

Cara join GA :
1. Jadi flower Mr Cool
2. pergi kat exchange link pastu masukkan link blogspot ( pasti nombor giliran anda )
3. Korang klik Share button facebook (  pasti nombor giliran anda )
4. Buat satu Entry yang menarik dan pastika ada 'GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL' pasti letakkan banner diatas..
5. Pastikan ada tag member korang sekurangnya 5 orng atau lebih terpulang pada korang...
6. Pastikan anda letakkan link referrer anda dalam setiap entry anda siapa yang Tag anda.
7. Setelah selesai korang comment dan tinggalkan link blog yang dh buat pasal entry GA ipod shuffle ni.. (kalau ada masalah nak comment e-mail kat (mrcoolismeor[@]gmail.com
8. emailkan no giliran exchange link dan nombor korng yang dh share ( arahan 2 & 3) emailkan kat mrcoolismeor[@]gmail.com (syarat ni tak wajib buat tapi yang ada gift special pada yang bertuah)
9.Pemenang dipilih berdasarkan entry terbaik.. dan referrer terbanyak
10.siapa folower yang ke 1010 akan mendapat hadiah misteri dari Mr Cool
11.Warga negara malaysia yang menetap di malaysia sahaja..
 


Wednesday, 8 December 2010

info diperoleh dari email yang diberi oleh sahabat jd xdpt nak bg credit pada tuan empunya cerita.. tapi aku tetap nak share tuk korng semua..

Pasangan yang paling sukar ditemui kt dalam dunia ni, kita lihat gambar kt bawah dan korng boleh nilai erti cinta yang sebenar..


























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

ExChange Link